Fysträningarna 2019-2020

NJK erbjuder sina juniormedlemmar och aktiva kappseglare program året runt.

Höstens träningar ordnas från och med oktober och ända till jul, medan vårens träningar pågår från och med januari ända fram till påsk. Träningarna har paus under skolloven.

Träningarna är mångsidiga och varierande och innehåller lekar, bollspel, muskelträning mm. Innehållet anpassas enligt deltagarnas ålder för att bäst stöda deras utveckling.

Träningstider: 

För optimistgrupperna: Torsdagar kl. 17.30-19.00 antingen på NJK eller i Nuori Suomi parken vid Gyldensvägens metrostation, första träningen 3.10.2019.  Platsen meddelas via Nimenhuuto.

Träningsavgift: 60 euro (oktober-april)

Kontaktperson: Emilia Winqvist

Juniorernas Supersöndagar

Under vintern ordnas de så kallade Supersöndagarna för klubbens juniorseglare. Supersöndagarna är också öppna för juniorer som inte är med i träningsgrupperna, barnet kan med andra ord gärna ta med sig också sina kompisar!

Programmet och platsen kommer att variera från gång till gång och de deltagande seglarna står själva för eventuella inträdesavgifter.

Mera information hittar du här!

Anmälning:

      Anmälning till Supersöndagarna görs via Nimenhuuto. Den som inte finns med i någon av träningsgruppernas Nimenhuuto     kan kontakta oss på adressen nedan.

    Tilläggsuppgifter:

Har du några frågor? Kontakta gärna junior@njk.fi.

NJK partners