fbpx

Kajholmslägret 2023 – Ordnas ifall det finns intresse

Fyll i intresseundersökning ifall du vill delta: https://njk.fi/intresse-for-kajholmslager-2023/

NJK:s seglingsläger för juniorer på Kajholmen har långa traditioner. Tidigare brukade lägret vara mera av en seglingsregatta, som varade i en vecka – medan programmet nu mera kan ses som ett träningsläger i seglingsteknik och sjömanskap för alla nivåer, från nybörjar- till avancerad kappseglingsnivå. Kajholmslägret kan också ses som en inkörsport till NJK:s övriga träningsverksamhet.

Lägret är till för NJK juniorer i åldern 9-14 år. Kajholmslägret erbjuder en enastående lägerupplevelse med fokus på segling. Lägerprogrammet består av sjömanskap, kappseglingens grunder och fortsättning, seglingsteknik, seglingslekar, kappseglingar etc. Vi seglar både på för- och eftermiddagarna och på kvällarna är det fullt upp att hinna med lekar, bastubadning, skattjakter och annat som ledarna hittar på.

 

Lägeravgift

Seglare utan egen båt: 490€

Seglare med egen båt: 450€

Syskon: 400€

Priset inkluderar:
-Transport till och från Kajholmen (samlingsplats Gumbostrand eller annan överenskommen plats)
-5 dagars läger på Kajholmen (läger må-fre, packning, städning och hemfärd lördag)
-Inkvartering
-Alla måltider

 

 

Anmälning till Kajholmslägret

Vill du vara med på sommarens roligaste läger?

Märkväl, för att få delta på Kajholmslägret måste deltagaravgiften vara betald. Förutom det bör deltagaren vara NJK-medlem, detta krävs av varje deltagare eftersom det täcker NJK:s försäkring. Deltagaravgiften betalas inte tillbaka utan läkarintyg. Lägerdeltagarna skrivs inte automatiskt in i klubben. Om deltagaren inte är medlem från tidigare skall denne ansöka om medlemskap i god tid före lägret, för att det skall hinna behandlas på styrelsemöte. Medlemskap ansöks med en skild ansökningsblankett, se nedan. Deltagare under 19 år betalar ingen inskrivningsavgift, endast medlemsavgift.

Info om inskrivningsavgifter och medlemskap samt ansökningsblanketter finns här!

NJK partners