Juniorernas Supersöndagar 2020-2021

Seglingssäsongen börjar lida mot sitt slut, men verksamheten fortsätter! Juniorernas supersöndagar, som varit mycket populära och fått väldigt bra feedback, kör igång denna höst och fortsätter ända till våren. Tanken bakom supersöndagarna är att hjälpa klubbens juniorer att lära känna varandra, men också bevara den fina gemenskap som skapats under läger, skolor och i träningsgrupperna.

Säsongen 2021 program presenteras i december.

Förändringar kan ske pga. COVID-19 till evenemangen. De fysiska träffarna kan isåfall flyttas online. Men sätt redan nu datumen i kalendern!

OBS. Varje deltagare betalar sin egen eventuella inträdesavgift.

Nästa supersöndag:

Söndagen 31.1 kl. 16:00 –  ca. 17:30 Online spelkväll

Vi träffas online och spelar diverse spel som lämpar sig för gruppen tillsammans. Kom med på ett tryggt men roligt evenemang med vännerna på klubben! Anmälning till junior@njk.fi för att bli inbjuden till evenemanget.

Söndagen 14.2 kl. 16:00 – ca. 17:30 Pulkabacke 

Vi samlar ihop juniorerna och styr stegen till pulkabacken. Egen pulka med och varma kläder! Vi kommer bekräfta var vi träffas 1 vecka innan evenemanget. Anmälning sker till junior@njk.fi.

Söndagen 14.3 kl. 16:00 – ca. 17:30 Vinterspel

Kom med I NJK juniors vinterspel på Björkholmen. Varma utkläder på dig och ett gott humör! Vi kommer dela upp deltagarna i små lag för att ta del i en hel del olika intressanta tävlingar. Anmälning till junior@njk.fi.

Utöver detta kommer hela familjens skiddag anordnas, mera information kommer under januari. 

Har ni några önskemål eller frågor gällande supersöndagarna, kontakta gärna junior(at)njk.fi

Alla klubbens juniormedlemmar är varmt välkomna med!

 

NJK partners