fbpx

NJK:s medlemskort:

är ett allmänt bevis på ditt medlemskap i klubben och ger dig förmåner beviljade av NJK:s samarbetspartners bl.a.

 • rabatt i många av NoHo Partners restauranger, se listan över vilka restauranger här nedan.
 • prisförmåner i de kungliga klubbarnas (KSSS, GKSS, KDY och KNS) klubbhamnar.
 • i Maritims affär på Båtbyggarvägen får du 15% rabatt på normalt prissatta produkter
 • Eiring ger NJK-medlemmar -10 % på alla produkter mot uppvisande av medlemskort i butiken på Högbergsgatan 15 och med kod NJK10 på eiring.fi.
  Gäller ej gåvokort eller produkter på rea.  (ny förmån 2022)

Medlemskortet är elektroniskt

NJK övergick till elektroniskt medlemskort under 2021. För att ta emot medlemskortet laddar du ner appen Cardu till din telefon*. Alla som färdigt har appen på sin telefon får medlemskortet automatiskt om telefonnumret i NJK:s register är det samma som du har registrerat i Cardu. De som inte har Cardu från tidigare får ett textmeddelande eller en e-post med instruktioner. Om du inte har en mobiltelefon där du kan installera appen Cardu, var i kontakt med kansliet@njk.fi.

*Om du har flera mobilnummer
Om du har flera telefonnummer i bruk bör applikationen laddas ner till den telefon som har samma telefonnummer som finns i medlemsregistret.

Medlemskortsförmåner:

NJK-KORT – ROYAL RAVINTOLAT

NJK och Royal Ravintolat har samarbetat sedan 2004. Royal Ravintolat driver bland annat Blekholmens restaurang.
NJK-medlemmarna kan personligen dra nytta av detta samarbete. Med ditt personliga NJK-kort kan du och ditt bordssällskap avnjuta en rabatterad måltid på dussinet högklassiga restauranger i Helsingfors. Läs nedan om hur du kan utnyttja denna förmån.

Principen är att på alla normala maträtter på matsedeln beviljas rabatt både dag- och kvällstid. Däremot beviljas inte rabatt på alkoholdrycker.

För NoHo Partners Oy gäller följande:
 • Du har rätt att reservera bord på södra verandan på Restaurang NJK Blekholmen. OBS! Reservera bord minst 3 dagar på förhand.
 • Ger Dig rätt att avnjuta seglarmeny eller seglarportion på Restaurang NJK eller i klubbutrymmerna till NJK-pris.
 • 20 % rabatt beviljas för privatsällskap på upp till 6 personer.
 • Rabatten gäller alla maträtter som ingår i respektive restaurangs lunch- och á la Carte listor samt på alla svaga alkoholdrycker och alkoholfria drycker.
 • Rabatten förutsätter ett minimi-inköp på 15 € per person. Till inköpssumman räknas dina samtliga inköp, även produkter som inte är rabatterade såsom starksprit och likörer.
 • Rabatten gäller inte specialerbjudanden eller säsongprissatta produkter såsom kräftor.
 • Rabatten beviljas inte vid företags- eller dylika representationstillställningar. Bordsreservationen får inte göras i företagets namn och inköpen kan inte betalas med företagskort.
 • Kortet skall uppvisas vid bordet före beställning.

 

NJK-förmåner erhålls på följande restauranger:
Elite, Savoy, Restaurang NJK Blekholmen, Ravintola Teatteri, Salutorget, Strindberg, Töölönranta, Purpur, Stefan’s Steakhouse, Salud (Tammerfors), Nokka, Hangon Portti (Hangö) och Hanko Sushi på köp över 50€ är rabatten 10% samt 20% på Partyplatter menyerna.

NJK partners