fbpx
FE9C4128I Mandatum-salen rådde en varm och avslappnad stämning när det traditionella vårmötet gick av stapeln den 26 mars. Förra året var ett lyckat år i sin helhet både ekonomiskt och verksamhetsmässigt. Klubben uppvisar ett positivt resultat på 15.000 e. Den officiella delen av programmet var undanstökad på mindre än en timme.

 

Trilby-pokalen delades ut till Jancka Lindblad som var stolt och mycket nöjd över den långfärd som hans berättelse i årsboken beskriver. Årsboken 2015 utkommer i maj och då får vi ta del av berättelsen.

 

Förtjänsttecken tilldelades Christian Hortling, Magnus Vaenerberg och Patrick Hertsberg.

 

Heinz Ramm-Schmidt med sönerna Leif och Michael överräckte en halvmodell av Tarantella II, som de låtit tillverka i Italien. Till kuriositeterna kring båtens historia kan nämnas att Heinz varit befälhavare i 22 år, Leif i 23 år.

 

Ernest Godshalk kom från USA för att delta i vårt klubbmöte. Han är kommodor för NAS, North American Station, som grundades 1945. Samarbetet med NJK inleddes 1964 och innefattar Atlantic Round och Fem Klubbsregattan samt ungdomsutbyte.

 

En spontan modeshow med Helly Hansen-kläder ackompanjerade John Bergmans presentation av den kommande kollektionen. Inom de närmaste veckorna finns en snygg kollektion till salu på kansliet. Klubben får kläderna till ett mycket fördelaktigt pris och för dig kostar de i stort sätt samma som i butiken, men är försedda med NJK-emblem.  Vi informerar närmare när kläderna finns till försäljning.