fbpx
NJK:s årsbok 2021

Årsboken 2022 – valet är igen ditt!

Bästa medlem!

Förra året utfördes ett försök där målet bland annat var att minska på onödiga postningar, men det var även en del av infokommitténs miljöarbete. Idén kläcktes i sista stund förra året så vi hade inte då möjligheten att påverka själva upplagan, men i år är tanken att vi även anpassar upplagan och inte trycker fler årsböcker än vad som behövs.

Vi poängterar att det inte på något sätt är meningen att du ska känna dig tvungen att välja något av alternativen nedan utan tanken är endast att inte trycka och posta böcker i onödan!

Det är många medlemmar som rör sig på Björkholmen och/eller Blekholmen vid utgivningstiden och därmed utan större besvär kan avhämta boken. Det var ifjol även många som tackade för möjligheten att läsa årsboken endast digitalt så vi fortsätter även med det alternativet.

OBS! Om du önskar få boken hempostad behöver du inte fylla i formuläret, boken postas åt alla som inte har gjort ett val nedan!

4 olika val och vad de betyder

  1. Du väljer att läsa årsboken endast i digitalt format (här kan du bekanta dig med förra årets digitala årsbok)
  2. Du väljer att hämta årsboken från Björkholmens kansli
  3. Du väljer att hämta årsboken från hamnkontoret på Blekholmen
  4. Du vill ha boken hempostad. Då behöver du inte fylla i formuläret, boken postas åt alla som inte valt alternativ 1-3.

Valet du gör nu gäller endast för årsboken 2022. Om ett år är du tillbaka på postningslistan och för göra ett nytt val för det året.

Observera följande om du väljer att avhämta boken, alternativ 2 eller 3:
– kansliets och hamnkontorets öppethållningstider
– boken levereras antingen till Björkholmen eller Blekholmen, dvs kom ihåg ditt val!
– boken kan avhämtas ca vecka 19, det meddelas på webben och du får en e-post då årsboken har anlänt!

Du får en bekräftelse per e-post som påminnelse om vad du har valt när du skickar formuläret nedan!

För informationskommittén,
Johan Lindberg, johan.lindberg@njk.fi, 040-508 0868

TACK till alla som har svarat! Tyvärr missade du valmöjligheten i år (och då postas boken till dig), men nästa år får alla igen göra ett nytt val!