fbpx

Sailing Center-kommittén vill tacka alla medlemmar, deltagare, tränare, båtfixare och alla frivilliga för den gångna säsongen. Sailing Center har väckt mycket intresse under året och vi har fått många goda utvecklingsidéer också från sådana som inte tidigare varit engagerade i Sailing Center-verksamheten. Det finns en fantastisk iver bland styrelsen, Sailing Center-kommittén och Centerledaren att utveckla Sailing Center. Utvecklingsarbetet är i full gång och inför nästa säsong planeras nya produkter så som cruising och fleet-racing. Kalendern och de nya produkterna kommer att publiceras i januari.

Målet för nästa säsong är att erbjuda ännu bredare seglingsmöjligheter till en allt bredare målgrupp, till ett fortsatt rimligt pris. Samtidigt skall vi se till att höja användningsgraden på båtarna för att få Sailing Centret att gå med vinst. Det är viktigt att vi de kommande åren lyckas göra ett positivt resultat, så att vi i framtiden har råd att investera i nya båtar då de nuvarande båtarna blir föråldrade.

För att kunna förbättra verksamheten på bästa möjliga sätt, ber vi alla Sailing Center-medlemmar, intresserade och andra som har åsikter om Sailing Center att svara på vår enkät via länken här under.

Tack för säsongen 2020,
Centerledare Oliver Silén med kommitté