fbpx

Missa inte det historiska evenemanget och de unika båtarna som börjar segla in till Blekholmen redan omkring den 10.8. Tolvornas världsmästerskap – The 2021 Evli 12mR World Championships den 14-22 augusti, kommer att bli ett unikt evenemang både sportsligt och socialt. Bekanta dig med tolvorna i Blekholmens hamn och på banorna utanför Mjölö! Här hittar du tidtabellen för kappseglingarna.

Det sociala programmet har nu publicerats. NJK:are och andra seglingsentusiaster är välkomna att delta i festligheterna.  Förhands intresset har varit stort och nu kan vi kan erbjuda ett begränsat antal platser till delar av programmet enligt följande:

Aftersail Beer; måndag 16 och onsdag 18 augusti från och med ca. 17.00 på Blekholmen. Mat och dryck av våra sponsorer till förmånliga priser betalas på plats och ställe. I programmet ingår utdelning av dagens pris, musik (orkester onsdag den 18) samt fin seglarstämning. Evenemangen är barnvänliga.

Prize Giving Ceremony och Gala Dinner; lördag 21 augusti, Restaurang Börs, kl. 19.00. Menyn kostar 110 euro per person och inkluderar välkomstcocktail och en tre rätters middag med dryck och program.

OBS! Antalet platser vi kan erbjuda begränsas av ännu gällande restriktioner. V ber dig därför omgående meddela ditt intresse med epost till: 12mR@njk.fi. Rubricera eposten vänligen med: ”12mR Social Program”. Meddela vilket eller vilka evenemang du är intresserad av. Du får bekräftelse innan den 1.8. av kansliet. I samband med en bekräftelse för gala middagen den 21. augusti kommer du att få anvisningar för inbetalning.

Hjärtligt välkomna till tolvornas fest!

Carolina Andersin och Edvard Krogius
12mR VM kommittén