fbpx

Ännu är det tid tills säsongen kör igång men vi har en hel del annat kul på kommande! Häng med och träffa nya som gamla vänner!

Kolla även under junior våra sommarläger och träningsgrupper. Sommarlägrens anmälning öppnar 1.2 och träningsgruppernas är redan öppnad!

Måndagen 25.1 kl: 18:00 Förändra info (online)

Här får du all info om våra träningsgrupper och läger. Deltagare av infot får förkörsrätt till att anmäla sig på sommarlägren! Anmälning till evenemanget och mer info: junior@njk.fi.

Söndagen 31.1 kl. 16:00 –  ca. 17:30 Online spelkväll

Vi träffas online och spelar diverse spel tillsammans som lämpar sig för gruppen. Kom med på ett tryggt men roligt evenemang med vänner! Anmälning till junior@njk.fi för att bli inbjuden till evenemanget.

Söndagen 14.2 kl. 16:00 – ca. 17:30 Pulkabacke 

Vi samlar ihop juniorerna och styr stegen till pulkabacken. Egen pulka med och varma kläder! Vi kommer bekräfta var vi träffas 1 vecka innan evenemanget. Anmälning sker till junior@njk.fi.

Söndagen 14.3 kl. 16:00 – ca. 17:30 Vinterspel

Kom med på NJK juniors vinterspel på Björkholmen. Varma utkläder på dig och ett gott humör! Vi kommer dela upp deltagarna i små lag för att ta del i en hel del olika intressanta tävlingar. Anmälning till junior@njk.fi.

Utöver detta kommer hela familjens skiddag anordnas, mera information kommer under januari. 

Har ni några önskemål eller frågor gällande supersöndagarna, kontakta gärna junior(at)njk.fi

Alla klubbens juniormedlemmar är varmt välkomna med!