fbpx

Bästa NJK-medlem!

Här är en fantastisk möjlighet för NJK-medlemmar att dela i en mycket spännande eskader som NAS har planlagt för 2023. Om du är intresserad av eskadern, men inte vill hyra båt själv så är det här en bra möjlighet för en 14 dagars seglats i New England, Cape Cod med öar.


14 dagars kryssning på ARABELLA
Arabella är en vacker tremastad skonare med 18 dubbelkabiner, en egen nio personers besättning inklusive en utmärkt kock. Alla kabiner har eget badrum, värme och luftkonditionering.

Vi är intresserade av att höra om det finns intresse för en kryssning med Arabella. Priset per dubbelhytt för den två veckor långa kryssningen, inklusive alla måltider ombord, kommer att vara ca 13.500 USD.
Om du är intresserad, helt utan förbindelser, hör av dig per e-post till nickorem@gmail.com. Det är ingen bindande anmälan utan endast en intresseanmälan. Om intresset är tillräckligt stort så bokas Arabella för kryssningen varpå det blir möjligt för NAS-medlemmar och medlemmar i våra vänklubbar att boka en hytt. (från KDY finns redan 3 intresseanmälningar).

Med vänliga hälsningar,
Nick, NAS
nickorem@gmail.com
Läs mer om eskadern på NAS hemsida

Nedan en videopresentation av Arabella