Sommaren har flygit förbi oss, det är lätt att tänka att seglingssäsongen tar slut vid slutet av semestern men så är det som tur inte!

För NJK juniorer kommer det erbjudas en hel del massa kul! Vi har i höst 6 olika grupper för juniorerna. Det finns något för de minsta till de äldre, från jollesegling till kölbåtssegling.

I höst har vi två ankgrupper för seglare i åldern. 4-6, grupperna seglar onsdagar och torsdagar. Gruppen ger de minsta seglarna färdighet att lära sig jolleseglings grunderna.

Optimistgruppen är delad i tre, en gång i veckan gruppen seglar på måndag och torsdag. Tre gånger i veckan gruppen seglar måndag, onsdag och torsdag. I denna grupp finns något för alla, passar såväl hobby seglare som de som vill börja tävla.

Optimist Ranking gruppen är en grupp som seglar på finsk toppnivå och är riktat för juniorer som vill tävla seriöst med optimisten.

Vår laser grupp har kommit bra igång och har en stark bas vart både mer erfarna och nya för segling kan bra komma med. Gruppen tränar tisdagar och torsdagar och deltar på vissa tävlingar.

Kölbåtsgruppen seglar på måndagar och är för barn i åldern 12 år och uppåt. Gruppen ger juniorerna färdighet att lära sig att segla flerpersonsbåtar.

Man får gärna komma och pröva på någon av grupperna, mera info och anmälning för att pröva sker till junior@njk.fi!